Flåklypatoppen og Reodor Felgens månerakett, La Pollo XIII, byr på spennende opplevelser for hele familien og barn i alle aldre.

Foto: Ivar Thoresen

Bli Flåklypa-astronaut du også! Nå starter Solan Gundersen opp igjen måneraketten etter en lang og kald vinter. Romferder kan være strabasiøse og slitsomme saker, men dersom du har pågangsmot nok til å gjennomføre et 12 trinns astronautprogram blir du kanskje en av dem som med stolthet kan kalle seg Flåklypa-astronaut, tilkallingsklasse 1a, med eikeløv. 

Langs løypa utenfor Aukrustsenteret testes astronaut-aspiranter blant annet i balansekunst, evne til å bevege seg i vektløs tilstand og ikke minst treffsikkerhet. Det er jo, som kjent, mye lettere å treffe en fullmåne enn en nymåne!

Vel oppe i raketten blir du guidet frem til utskyting av Solan, Ludvig og vårt dyktige og trivelige mannskap, før det bærer av sted ut i verdensrommet.

Måneraketten byr på spennende opplevelser for hele familien og barn i alle aldre, og er et perfekt utgangspunkt for både sommerferie og en pust i bakken langs riksvei 3.