© Livestock

The Dogs, Datarock, Brenn, Kristian Kristensen er noen av artistene som spiller på Livestock 7.-9. juli 2023.

I tillegg kommer Jaa9 & OnklP, Marion Ravn, Ole Ivars og Amanda Tenfjord – for å nevne noen. Det blir også live podkast med Christopher Schaus Rekommandert og Thor Gotaas. 

Omringet av hardfør natur er Livestock en scene for lokale musikktalenter, så vel som store, nasjonale artister. Med musikk som fenger folk i alle aldre, blir Livestock en møteplass på tvers av generasjoner.

På Livestock skapes dessuten spektakulære naturopplevelser gjennom alternative aktiviteter innen friluftsliv på Livestock. Mellom konsertene kan du få luftige og fartsfylte opplevelser, og en god dose mestringsfølelse, i storslått natur. Og her er aktiviteter for alle – store og små, nybegynnere så vel som de mer erfarne eventyrerne. Du trenger ikke kjøpe festivalbillett for å bli med på aktivitetene!

Vel nede kan du nyte lokal mat og drikke. Livestock satser på lokalprodusert kvalitetsmat fra Fjellregionen. Her får du spennende smaksopplevelser fra blant andre Søberg Gård, Røros Bryggeri- og Mineralvannfabrikk og Vingelen bakst.  

Ta med barna på Kalvstock – barnas egen festival lørdag 8. juli. Her blir det konserter, danseshow, skatekurs, kalvekos, eventyrstund, klatring og masse mer!