Opplev Alvdal med bobil eller campingvogn, vi har flere tilrettelagte plasser. Bobilferie kan gi deg en unik frihet!

Frich`s Hotel og Spiseri Alvdal AS

Langs Riksveg 3 finner du Frich`s Alvdal et hotell med en tradisjonsrik kafé og veikro, kun noen få minutter gange til Huset Aukrust og Raketten. Stedet tilbyr nå også bobilparkering, med plass til 46 bobiler og campingvogner hvor 44 er med strøm. Det er også tilgang til toaletter og dusj.

Pris:

Bobilparkering 250 kr

Strøm 50 kr

Alvdal sentrum 3 min med bil.

Gjelten Bru Camping

Rett ved elva Folla ligger Gjelten Bru Camping som tilbyr 45 elektriske opplegg for bobiler og campingvogner, og tømmepunkt av toalett. Dette er en rolig campingplass som ligger idyllisk til med gressbakke og trær som gir en lun og fin atmosfære.

Her er det gode fiske- og bademuligheter ved elvebredden, og du har en dagligvare i umiddelbar nærhet. I tillegg til dette er det moderne sanitæranlegg, kiosk og informasjon, TV-stue og stor lekeplass for barn.  

Pris:

Bobil og campingvogn 250 kr pr. døgn

Strøm 100 kr per døgn

Åpent for leie av hytter hele året, og fra 20.mai til 1. oktober for camping.

Alvdal sentrum 6 min med bil.

Langodden Gård

Rett ved Glåma finner du Langodden Gård som tilbyr plass til 4-5 bobiler og campingvogner, og har strømuttak for 4 enheter. Her er det rikelig med uteplass, og campingplassen har nær tilknytning til gården slik at du har mulighet til å oppleve et ekte gårdmiljø med tradisjoner.

Langodden Gård er et fint utgangspunkt med turvennlige skog- og fjelltrakter i umiddelbar nærhet. Det er også gode fiskemuligheter, de tilbyr utleie av robåt og salg av fiskekort.

Pris:

Bobil og campingvogn 300 kr pr. døgn

Campingen er åpen fra 20.mai til 1.september.

Alvdal sentrum 10 min med bil.