Foto: Steien Hotel

Etter rundt ti år med oppussing, renovering og tilbakeføring til det gamle og staselige åpnet Steien Hotel dørene i juni 2021.

Et steinkast fra togstasjon finner du Steien Hotel og Skydsstation. Hotellet ble bygget av framsynte alvdøler som så nye muligheter da Rørosbanen åpnet i 1877. Jernbanen førte ei ny tid og nye mennesker til fjellbygda, og hotellets engelskinspirerte hage viser hvordan toget brakte et friskt pust fra den store verden til det lille tettstedet i Nord-Østerdalen.

Nå er hotellet restaurert, og vi gleder oss til å ta imot nye gjester. Vi har 12 gjesterom, alle med små bad, og har kapasitet til 21 overnattingsgjester. Tradisjonen tro vil vi tilby gode enkle måltider basert på lokale og egenproduserte råvarer til våre overnattingsgjester.

Hotellet har sjarmerende stuer med plass til 50 gjester, og du må gjerne arrangere ditt bryllup eller 80-årsdag hos oss.

Hotellet passer for grupper og selskaper som ønsker et helt hotell for seg selv, og turister på jakt etter en spesiell opplevelse.

Litt internasjonalt, jordnært, staselig og gjestfritt.

Velkommen til et av få stasjonshotell i drift.

Her finner du Steien Hotel: 

Fra Alvdal stasjon, gå 50 meter vestover og du ser Steien Hotel. 

RV3 fra nord og sør, følg skilting til Alvdal stasjon, og du finner oss vis á vis stasjonen.