Foto: Elisabeth Frostadottir

En møteplass for mennesker som ønsker å gjøre en aktiv forandring i livet sitt.

Gaia Holding AS er en stadig voksende og svært engasjert vennegjeng som våren 2019 består av 50 ildsjeler som aksjonærer. Vi er organisert i tre aksjeselskaper: Gaiasenter AS, Gaia Homes AS og Gaia Travel AS.

Vi har fokus på grønn helse og livskvalitet, og målet er å etablere egne arbeidsplasser og dyrke økologisk mat med lokale, kortreiste produkter. Vi ønsker å samarbeide tett med lokale aktører i regionen for å kunne gi et godt og variert tilbud til gjestene våre, enten de er på gjennomreise, på kurs, i selskap eller på ferie hos oss eller er engasjert i dugnadsjobbing på senteret. Gaiagrenda blir et unikt økosamfunn der det skal bygges 49 runde hus.

Vi har et trivelig og moderne kurs- og konferansesenter. Etterhvert kommer en liten butikk med kortreiste og egenproduserte produkter og cafe med fokus på sunn, god og hjemmelaget mat basert på kortreiste råvarer Gaia SMAK.

Våre to flinke kokker utvikler mange spennende produkter basert på naturlige og lokale råvarer som bær, urter og andre nyttevekster som vi finner i naturen rundt.

Arrangement
Gaia Sommerfestival arrangeres andre helgen i august hvert år.

E-post: post@gaiasenter.no
Nettside: Klikk for å lese merKlikk for å lese mer
Adresse: Folldalsvegen 6010

Åpningstider
Ved kurs og aktiviteter og på forespørsel